Handelsbetingelser

Handelsbetingelser / vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Mannol.dk .
Kontakt information
Juridisk ansvarlig AutoAid.dk Aps
(Også kaldt mannol.dk)
Rugvænget 56, 2630 Taastrup
Tlf. 60576069
Mail. autoaid.dk@gmail.com
CVR. 30536061
Priser
Alle priser er i danske kroner, inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for fejlagtige prisangivelser. I tilfælde af prisfejl kontaktes køber pr mail om den korrekte pris - køber har da mulighed for at fortryde købet. Retten til ændringer af priser uden varsel forbeholdes
Betaling
Det er muligt at betale på følgende måder
Dankort/VISA-Dankort/eDankort
MasterCard/Eurocard
VISA/VISA Elektron
Der tages ikke kortgebyr ved betaling på mannol.dk

I henhold til gældende regler hæves beløbet ikke før det bestilte afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Derudover er det også muligt at forudbetale med bankoverførsel eller Mobilepay. Betaling med bankoverførsel betyder, at køber manuelt skal overføre ordrens totalbeløb fra egen bankkonto til Mannol.dk bankkonto. Så snart beløbet er indgået på Mannol.dk bankkonto bliver varen fremsendt til køber. Bemærk, at man er bedre stillet ved brug af betalingskort, da man er sikret af indsigelsesordningen.
 
Sikkerhed

De data, der sendes ved betaling med kort på Mannol.dk, er krypterede (SSL). Hverken Mannol.dk eller andre har mulighed for at læse dem – kun PBS.
Fortrydelsesret
Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen må ikke være brudt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Reklamationsret
Hos Mannol.dk får du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Dette gælder medmindre, der står noget andet på varen i produktkataloget.
Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig på op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret brug. Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang.
Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.
Reklamation og vare returnering
Ved fejl og mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes De rette henvendelse til :
Auto Aid Aps/ Mannol.dk
Rugvænget 56, 2630 Taastrup
Tlf.nr. 60576069
Mail: autoaid.dk@gmail.com
CVR. 30536061

Produktansvar
Mannol.dk er ikke ansvarlig for skade forvoldt af leverancen på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, medens leverancen er i køberens besiddelse, eller på produkter, der er fremstillet af køberen eller på produkter hvori disse indgår, eller for skade på fast ejendom eller løsøre, som disse produkter som følge af leverancen forårsager.
Vi er ikke ansvarlige for leverancers egnethed eller anvendelighed til købers formål. Brugeren af produkterne må selv afgøre, om oplysningerne er egnede og tilstrækkelige til brugerens anvendelse af produktet.
Køberen skal holde Mannol.dk skadesløs i den udstrækning, Mannol.dk pålægges ansvar overfor tredjemand for sådan skade og sådant tab, som Mannol.dk efter disse bestemmelser ikke er ansvarlig for overfor køberen.
Persondata
De indtastede personoplysninger vil ikke blive overdraget til tredjepart. Oplysninger vil udelukkende blive benyttet internt af Mannol.dk.
Nyhedsbrev
Ved godkendelse af disse betingelser gives der Mannol.dk lov til at sende fremtidige nyhedsbreve til den oplyste mailadresse. Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes.
Fragt
Alle varer sendes fragtfrit med GLS, danske fragtmænd eller Postnord ved køb over 500,- DKK. fra Mannol.dk til kunder i Danmark, beløb under 500,- er fragten 250,- DKK.
Mannol.dk sender ikke pakker til privat adresser. Kun til erhvervsadresse eller pakkeshop.
Ønsker du at sende din pakke til privat adresse kræver vores fragtmand ekstra gebyr. 
Hvis kunden ikke er hjemme på den oplyste adresse sendes pakken til nærmeste pakkeshop og/eller retur til os. Dette vil koste et ekstra gebyr for os som vi vil opkræve kunden efterfølgende. 

Leveranstid
Bestillingen afsendes normalt indenfor 1 arbejdsdage. Er varen i restordre sendes en e-mail der oplyser, hvornår det bestilte kan afsendes.
Levering
Bestillinger afsendes med GLS & danske fragtmænd eller postnord. Evt. anden leveringsadresse kan angives ved bestilling.